2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(10)

来源:233网校 2018年6月11日

  1.This is an _______ that will not be easily forgotten.

  A.impact

  B.academic

  C.insult

  D.alternative

  2.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

  A. engage

  B.comfort

  C.execute

  D.forgive

  3.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

  A.harbour

  B.function

  C.definite

  D.essential

  4.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

  A.fountain

  B.fix

  C.tight

  D.fasten

  5.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

  A.owing

  B.device

  C.tired

  D.extra

  6.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore

  B.purchase

  C.glow

  D.faint

  7.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred

  B.transformed

  C.transmitted

  D.transported

  8.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case

  B.double

  C.enclose

  D.nonsense

  9.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed

  B.spread

  C.lost

  D.derived

  10.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted

  B.observed

  C.obliged

  D.wandered

  答案:

  1.C 2.D 3.D 4.D 5.D

  6.A 7.A 8.C 9.D 0.D


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广