2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(7)

来源:233网校 2018年6月7日

  1.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

  A.function

  B.fundamental

  C.funeral

  D.funds

  2.Who is the patient being _______ on?

  A.painted

  B.operated

  C.tied

  D.fetched

  3.Mary is _______ of music but I am not.

  A.pause

  B.adventure

  C.grammatical

  D.fond

  4.This man has been proved _______ of murder.

  A.guilty

  B.spoil

  C.flash

  D.curious

  5.The international situation is very _______ in the Middle East.

  A.delicious

  B.perfect

  C.delicate

  D.percent

  6.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

  A.recognized

  B.extended

  C.persuaded

  D.unexpected

  7.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

  A.grant

  B.estimate

  C.council

  D.check

  8.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

  A.overlooked

  B.ignored

  C.noticed

  D.outlined

  9.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

  A.tidy

  B.sincere

  C.worship

  D.merry

  0.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

  A.menu

  B.spoon

  C.loan

  D.bond

  答案:

  1.D 2.B 3.D 4.A 5.C

  6.C 7.B 8.A 9.B 10.C


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广