2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(9)

来源:233网校 2018年6月7日

  1.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.

  A.express

  B.explode

  C.ecploit

  D.expose

  2.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinion

  A.affects

  B.reacts

  C.reflects

  D.recognizes

  3.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.

  A.feedback

  B.backward

  C.withdraw

  D.departure

  4.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.

  A.dramatic

  B.original

  C.considerable

  D.temple

  5.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.

  A.evolution

  B.sign

  C.individual

  D.ceremony

  6.The dog _______ the rabbit but could not catch it.

  A.ceased

  B.chained

  C.checked

  D.chased

  7.If your letter is over weight, you must pay for the _______.

  A.excess

  B.exceed

  C.checked

  D.chased

  8.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.

  A.weaken

  B.omit

  C.overcome

  D.overtake

  9.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.

  A.insurance

  B.expense

  C.evidence

  D.payment

  10.Chocolate and ice-cream have different _______.

  A.favour

  B.favourites

  C.fever

  D.flavours

  答案:

  1.D 2.C 3.C 4.A 5.D

  6.D 7.A 8.C 9.A 10.D


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广