2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(8)

来源:233网校 2018年6月7日

  1.English has become a communication _______ for people from different countries.

  A.merit

  B.stream

  C.enjoyment

  D.medium

  2.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

  A.shed

  B.tempted

  C.reserved

  D.devoted

  3.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

  A.disappointed

  B.deserted

  C.clarified

  D.opposed

  24.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

  A.an origin

  B.a detail

  C.an example

  D.an outline

  5.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

  A.chapter

  B.ceremony

  C.chamber

  D challenge

  6.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

  A.stain

  B.stable

  C.peaceful

  D.pink

  7.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

  A.performance

  B.policy

  C.smart

  D.statement

  8.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

  A. Alike

  B.Folk

  C.Twin

  D.Former

  9.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

  A.fuel

  B.frown

  C.fulfill

  D.frost

 10.Please do not _______ when somebody else is talking.

  A. intend

  B.interpret

  C.interupt

  D.invest

  答案:

  1.D 2.A 3.A 4.D 5.D

  6.B 7.A 8.C 9.C 10.C


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广