2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(6)

来源:233网校 2018年6月7日

  1. This kind of medicine has the power to _______poison.

  A.splash

  B.resist

  C.adopt

  D.occupy

  2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

  A.defended

  B.afforded

  C.created

  D.offended

  3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

  A.inclined

  B.puzzled

  C.accompanied

  D.performed

  4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

  A.sunk

  B.sighed

  C.sought

  D.sealed

  5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

  A.expressed

  B.yielded

  C.decreased

  D.approved

  6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

  A. cliff

  B.still

  C.stiff

  D.stick

  7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

  A.slip

  B.pack

  C.gain

  D.solve

  8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

  A.genuine

  B.generous

  C.genius

  D.gentle

  9.If you use _______, you can get a higher quality picture.

  A.wax

  B.shame

  C.goose

  D.slides

  10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

  A.frightens

  B.differs

  C.displays

  D.governs

  答案:

  1.B 2.D 3.A 4.D 5.B

  6.C 7.D 8.A 9.D 10.D


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广