2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(3)

来源:233网校 2018年6月4日

  1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed

  B.packed

  C.prayed

  D.undertook

  2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic

  B.strain

  C.purchase

  D.murder

  3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure

  B.maintain

  C.shelter

  D.reply

  4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved

  B.resorted

  C.requested

  D.reserved

  5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research

  B.rescue

  C.vessel

  D.vast

  6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn

  B.vanished

  C.found

  D.hung

  7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting

  B.stripping

  C.elaborating

  D.casting

  8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard

  B.accomplish

  C.roar

  D.endure

  9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite

  B.available

  C.convenient

  D.average

  10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted

  B.mounted

  C.wrapped

  D.restored

  答案:

  1.A 2.A 3.B 4.A 5.B

  6.B 7.C 8.D 9.B 10.A


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广