2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(13)

来源:233网校 2018年6月11日

 1.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite

  B.original

  C.sufficient

  D.expert

  2.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel

  B.symbol

  C.automobile

  D.farewell

  3.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest

  B.punishment

  C.protection

  D.project

  4.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable

  B.doubtful

  C.good

  D.wanted

  5.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge

  B.output

  C.starve

  D.tend

  6.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal

  B.temporary

  C.regular

  D.chamber

  7.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render

  B.trust

  C.receipt

  D.tale

  8.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure

  B.purse

  C.purchase

  D.pursue

  9.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication

  B.reference

  C.sample

  D.saucer

  10.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed

  B.varied

  C.twisted

  D.wicked

  答案:

  1.D 2.D 3.D 4.A 5.A

  6.B 7.C 8.D 9.B 10.C


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

10600 人学习 热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广
10600人学习 免费试听更多