2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(1)

来源:233网校 2018年6月4日

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition

  B.exception

  C.except

  D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare

  B.fast

  C.moderate

  D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded

  B.illustrated

  C.comfined

  D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal

  B.tunnel

  C.channel

  D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean

  B.beam

  C.bake

  D.battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround

  B.substance

  C.stretch

  D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived

  B.suspended

  C.suffered

  D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel

  B.spoil

  C.acceptable

  D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting

  B.joking

  C.counting

  D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue

  B.bay

  C.assistance

  D.graduate

  答案:

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.A


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广