成人高考

2019年成人高考专升本英语考试模拟试题三

来源:233网校 2019年7月12日 字号

(1) They lives ______ the other side of the road.

A. in

B. on

C. for

D. by

答案:B

(2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

A. paint

B. be painted

C. to paint

D. painted

答案:D

(3) _______ that we were late,we started to run.

A. Know

B. To know

C. Knowing

D. Being known

答案:C

(4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

A. won‘t go

B. not go

C. not to go

D. didn’t go

答案:B

(5) Nothing could stop _______.

A. him come

B. that the came

C. him from coming

D. him to come

答案:C

(6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

A. that

B. it

C. this

D. those

答案:A

(7) Coal ________ electricity very often.

A. is used to producing

B. is used to produce

C. used to produce

D. used to producing

答案:B

(8) A few years later,I found my hometown completely _______.

A. changed

B. changing

C. to be changed

D. to change

答案:A

(9) ________,I would have gone to see him.

A. Have I had time

B. Had I time

C. Had I had time

D. would I have had

答案:C

(10) Since the road is wet this morning,last night _______.

A. it must be raining

B. it must rain

C. it must have rained

D. it must have been rained

答案:C

233网校2019成人高考,解读考点>>
学习推荐 去看看

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!

成考题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:118954710学霸集结,互动交流

2017年成人高考" class="qq-btn">一键加群

相关推荐

已有 72307 名学员学习以下课程通过考试

233网校微信公众号
每日推送精彩考试报考
长按二维码识别
微信搜索“ 233网校
加入QQ群一起来考证!
QQ群号:118954710
点击进入
课程 报考 题库 资料包