2018年6月大学英语四级语法练习四

来源:233网校 2018年5月9日
摘要2018年6月大学英语四级语法练习四。>>英语四级名师经验分享>>

1.This is a purely _______ problem, not a political one. 
  A. additional B. advantage C. announce D. academic 

  2.The _______ TOEFL score for entering this program is 600. 
  A. less B. sandy C. stain D. minimum 

  3.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’. 
  A. haste B. range C. possession D. purse 

  4.This company provides a very good _______ service for its products. 
  A. maintenance B. merit C. philosophy D. pigeon 

  5.There is more _______ in meat than in vegetables. 
  A. dam B. protein C. cash D. bloody 

  6.Do not _______ in the exam. This will do you no good. 
  A. coin B. disaster C. cheat D. resort 

  7.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year. 
  A. routine B. surgery C. rifle D. sake 

  8.We need to _______ the purpose of the experiment again. 
  A. clarify B. cheek C. claim D. clap 

  9.I _______ great success for my study in this university. 
  A. disgust B. proceed C. pioneer D. anticipate 

  10.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students. 
  A. feedback B. frost C. outline D. overlook 

  答案:1.D 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A 

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,233网校网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:233网校)

英语四级题库(1000试题) 233网校客户端
  • 模拟试题1000试题

  • 章节练习1000试题

  • 离线做题不连网,流畅做题

    省流量
  • 历年真题1000试题

一键安装做题累计下载用户:365万+

QQ群:256263252学霸集结,互动交流

一键加群

2018年英语四级精讲班
-教材全面精讲,内容涵盖核心考点,配套练习巩固考点

热门课程
相关推荐
精品课程新用户送600元大礼包

2017年英语四级精品班

课程推广